scorekaarten

Tijdelijk worden er geen scorekaarten uitgegeven door Rhoon Golf Center.

Wil je toch graag een papieren scorekaart download hem hier in  Word 2 kaarten

De Proware Golf-app

Er zijn geen wedstrijden nu, mede omdat dan scorekaarten verwerkt moeten worden.  De web-app van ProwareGolf biedt een oplossing. Van een wedstrijd die door de commissie is aangemaakt kun je nu zelf de resultaten invoeren. De Stablefordscore wordt direct verwerkt. Als je de kaart als Q kaart wil invoeren doe je dat simpel bij “nieuwe scorekaart aanmaken”.

Met deze app van ProwareGolf krijg je vanaf nu altijd toegang tot je gegevens van golfclub Oude Maas, waar je ook bent.

Je zoekt via internet de app eenvoudig op in je telefoon of op je tablet. Na installatie van de app, kun je voortaan altijd vanuit het startscherm eenvoudig bij de voor jou belangrijkste informatie komen. Wat je normaal gesproken via je dashboard op je computer doet, is vanaf nu gemakkelijk via de ProwareGolf-app op je telefoon of tablet te doen.

Bijvoorbeeld:

Qualifying kaart invoeren.

Je scorekaarten bekijken.

Inschrijven voor de wedstrijden.

Startlijst inzien.

Ledenlijst bekijken

Clubberichten volgen.

Je profiel bekijken.

Zelf je (wedstrijd) scorekaart invullen.

Link via internet naar de App     https://oudemaas.prowaregolf.nl/mobile

Vind HIER de uitgebreide handleiding

De web-App is niet te downloaden vanuit de App store.