Golf 4-daagse

De  ‘Golfvierdaagse’ ligt op koers!

21-24 augustus 2022

Dit jaar zal de eerste dag van de Golfvierdaagse op Golfbaan Oude Maas geopend worden door de jeugdgolf commissie. Dat zal gebeuren op zondagochtend 21 augustus, om 10 uur. Het blijft niet bij een ‘simpel wedstrijdje’ en dan weer naar huis. Nee, zeker niet. In overleg met de NGF zal het ‘Raak-Fun-Park’ worden ingezet, om ook jongere kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met golf. Dit gebeurt in de vorm van leuke golf-oefeningen, die gratis toegankelijk zijn. Verder worden ook kinderen en (groot)ouders van golfclubs in onze omgeving uitgenodigd om deel te nemen aan de diverse activiteiten. Zo is er naast het ‘Fun-park´ van opblaasbare toestellen, ook een wedstrijd met leuke en spannende elementen op onze par-3 Beverbaan, waarin ouders, familieleden, gasten en sponsors in samengestelde flights met de jeugdgroep van Oude Maas en kinderen van de andere golfclubs worden ingedeeld. Ook voor ouders, familie­leden en kinderen die niet kunnen golfen, zullen, behalve de fun-park pret, op de miniholes afwisselend oefeningen en korte wedstrijdjes worden  georganiseerd. Kortom, ijs, snoep en limonade dienend, wordt het een groot golf-familiefeest voor de jeugd en voor wie zich bij jeugd betrokken voelt. Iedereen is vanaf 9.00 uur welkom om zich in te schrijven en aan te melden voor de verschillende feestelijke activiteiten.

Dag 1 van de Golf 4-daagse kleine impressie 

Op de tweede dag, maandag 22 augustus, zal de commissie senioren de golfdag organiseren. Het is maar de vraag of zij de jeugddag zullen evenaren of overtreffen, maar dan rekent u waarschijnlijk buiten de ervaring en inventiviteit van Wouter Vlasblom en zijn kameraden. De voorbereidingen zijn in volle gang en er gaan ook al geruchten rond, die doen vermoeden dat de mogelijk te winnen prijzen ons om de oren zullen vliegen. Nou ja, zo lang het geen rondvliegende golfballen zijn, zal het ons alleen maar ‘ten goede en vermaak’ komen.

Dag 2 van de Golf 4-daagse kleine impressie

Op dinsdag 23 augustus is het dan de beurt aan het altijd goed gehumeurde team van de dames­commissie.  Hun vrolijke, vriendelijke aanpak zal zeker voor een gezellig programma borg staan. Een damesdag zonder gezonde of ongezonde snoeperijen, ‘het is maar voor één keertje toch’, kunnen wij ons nauwelijks voorstellen. Een wedstrijd die met vlag en wimpel iedere toets en proef kan doorstaan is al op voorhand een ‘zekerheidje’ in de bekwame handen van onze geliefde damescommissie.

Dag 3 van de Golf 4-daagse kleine impressie

De wedstrijdcommissie zal de vierdaagse afsluiten op woensdag. Bij voorbaat hebben zij alvast krachten van buitenaf opgetrommeld om deze dag tot een doorslaand succes te maken. Daarover straks meer. De wedstrijd die deze commissieleden voor hun rekening nemen, is gebaseerd op een beproefd recept: Koppel allerlei mogelijke spelvormen aan elkaar tot een ijzersterke ketting van uitdagende wedstrijd elementen. Voeg daaraan nog zes miniholes toe met listige ‘shortgame’ beproevingen, waardoor het totaal zich onder onze voeten ontvouwt tot een luisterrijke slotdag.  De aangeworven krachten van buiten bestaan uit een drietal muzikale artiesten, dat het slot van de Golfvierdaagse in een mix van snacks en muzieknoten nog tot halverwege de zomeravond feestelijk laat voortduren. Dit ‘eindschot’ is zeker ook bestemd voor de deelnemers van de voorgaande dagen.

Dg 4 van de golf 4-daagse kleine impressie

 

Inschrijven en betalen gaat via Proware.

De Golf 4-daagse 2022 vindt plaats van zondag 21  t/m woensdag 24 augustus. 

De inschrijving start 1 juli voor leden + gasten 

Inschrijven en betalen

De inschrijving verloopt via de website van golfclub Oude Maas  en de betaling geschiedt via het iDeal systeem.

Dit geldt voor iedereen, leden van de golfclub + gasten en abonnementhouders van Rhoongolfcenter.

Kijk voor meer informatie op deze site onder INSCHRIJVEN:

Leden van Golfclub Oude Maas en door hen uitgenodigde gasten schrijven in zoals zij gewend zijn via  Proware- Intogolf “Leden Login”

Om ons te contacten Klik hier

Alle uitslagen zijn in te zien achter de leden login. LEDEN- LOGIN – FOTO’S  Klik en log in met je Proware account

Dank aan de sponsors

JEUGD-GOLFDAG
Zondag 21 augustus is er op golfclub Oude Maas een golf-feestje voor iedereen.
Wat betekent ‘voor iedereen’?
Gewoon, voor jong met oud, voor opa en oma met kleinkind, voor vader en moeder met kind. Voor oom en tante met neefje of nichtje, voor leden en niet-leden.
Kinderen tussen ongeveer 5 en 15 jaar. Golfende “kinderen” zelfs tot 21 jaar.

Je kunt op twee manieren meedoen.
Dit jeugd evenement is namelijk voor golfers én voor niet-golfers.

Het FUN PARK
Juist voor ‘niet-golfers’ is er het Raak Golf Fun Park waarin het plezier voorop staat.
https://youtu.be/9V6JF-pHRz8

Naast het spelen in het FUN park, kan je nog op een echte korte golfbaan kennismaken met golf.
Dus op een échte green de golfbal in één keer in het putje met de vlag mikken, of met een échte golfclub en golfbal naar de green leren slaan.
We doen dat op de miniholes.
Winnen van je vader of moeder, opa of oma, tante of oom! Het kan zomaar gebeuren. Of… verliezen van je (klein)kind of neefje en nichtje, het zal je maar overkomen.

Natuurlijk is er ook iets te drinken en te snoepen tijdens de spelletjes of als je even uitrust. Er is zelfs een ijscokar met een heerlijk ‘Hemels ijsje’.

Samen met andere kinderen, gaan we ook in groepjes leuke wedstrijdjes doen.
Het FUNPARK is open van 10 tot 14.00 uur. Je kan komen en gaan wanneer je wil en blijven zolang je het naar je zin hebt.
Er is een deelnemers kaart voor kinderen te koop voor € 2,50, waar drie consumptie bonnen op staan, die je allemaal mag gebruiken. Een bon voor een ijsje, één voor een reep of chips en één voor een zakje patat of een ander warm snackje. (Volwassenen betalen € 7,50.)

Meedoen kan door je van te voren in te schrijven op de website van golfclub Oude Maas of per e-mail
naar gpr@golfcluboudemaas.nl.
Je mag ook gewoon langskomen en een deelnemerskaartje kopen.

DE BEVERBAAN WEDSTRIJD
Voor volwassenen en kinderen die al kunnen golfen is er een wedstrijd op de par-3 Beverbaan over negen holes
De wedstrijd begint om 10.30 uur, met een shotgun, dus wees op tijd aub (uiterlijk 10.00 uur)
De Beverbaan is binnen de grote golfbaan van Oude Maas aangelegd en de holes zijn tussen 100 en 135 meter lang. Een echt uitdagende baan, waar een Texas Scramble wedstrijd wordt georganiseerd. Bij de start krijg je een goodiebag met iets te drinken en te snoepen. Onderweg is er een ijsje uit de de ijscokar van ‘Hemels ijs’ en na afloop een bittergarnituurtje op het terras.Alles bij elkaar wordt het een spannend, leuk én lekker golffeest.
Deelname van kind samen met volwassene kost € 15,voor een kind alleen € 2,50.
Een kind dat zich alleen opgeeft, speelt samen met iemand van het jeugdgolf team, of met één van de andere leden of familieleden van de vrienden van het jeugdgolf.

Voor deze wedstrijd moet je wel even inschrijven en dat kan voor leden en niet-leden via proware of via de knop op de homepage van Golfclub Oude Maas.
Ook een berichtje aan gpr@golfcluboudemaas.nl is voldoende om mee te doen. Vermeldt dan wel ‘Funpark’ of ‘Beverbaan wedstrijd’.

Tot zien op de jeugdgolf-zondag van 21 augustus.

De jeugdcommissie van Golfclub Oude Maas

 

Programma overzicht kijk hier

Zondag 21 augustus kijk hier            Starttijd 10:00 uur

Maandag 22 augustus kijk hier         Starttijd 10:00 uur

Dinsdag 23 augustus kijk hier           Starttijd 10:00 uur

Woensdag 24 augustus kijk hier       Starttijd 12:00 uur

Zondag (jeugd), maandag, dinsdag en woensdag voor leden + gasten en leden van Rhoon Golf Center

inschrijven Leden en + Gasten

inschrijven Leden Rhoon Golf Center

voorbeeld filmpje inschrijven voor Gasten (niet leden) 
en leden van Rhoon Golf Center

U schrijft in onder GOLF 4-daagse RGC.

U klikt op INSCHRIJVEN in de pagina hier boven
U komt dan op de externe wedstrijdkalender van de golfclub.
Boven in de blauwe balk klik op WEDSTRIJDEN
selecteert de maand AUGUSTUS.

Kies de gewenste wedstrijd.

Vul uw gegevens in: NGF nummer (alleen de cijfers na de / streep), e-mailadres enz.

Plaats bij opmerkingen in het kort met wie u speelt.

Bevestig uw e-mail. 

Betaal met iDeal en sluit af

U ontvangt een bevestiging.

U betaalt het inschrijfgeld van 15 euro als lid van Rhoon Golf Center.

Voor info en vragen webict@golfcluboudemaas.nl

Startlijst

U kunt als gast onder INSCHRIJVEN / DETAILS  de wedstrijd details, de startlijst en na de wedstrijden de uitslagen inzien. Start en uitslagen lijst

Mocht om wat voor reden dan ook de inschrijving en/of betaling niet lukken, neem dan met ons contact op via webict@golfcluboudemaas.nl

Heel veel plezier!

Leden

U weet hoe gezellig het is in deze week en natuurlijk mag u als lid uw flight aanvullen met gasten,

Inschrijven zoals u gewend bent met  Proware, voor uw gast(en) onder de button  GASTEN in het  Proware systeem. U betaalt dan voor uw gast

Als lid betaalt u 15 euro p.p. en voor uw gast (en) 45 euro per persoon. (incl. greenfee)

Let Op!

Digitaal inschrijven zoals u gewend bent, maar ook digitaal betalen. Uw gast(en) kunt u dus ook inschrijven in Proware, maximaal 3 per wedstrijd

  • Abonnementhouders van Rhoongolfcenter ( zie inschrijven RGC )
  • Mocht om wat voor reden dan ook de inschrijving en/of betaling niet lukken, neem dan contact met ons op via webict@golfcluboudemaas.nl

In het kort:
Ben je lid van golfclub Oude Maas dan schrijf en betaal je zoals je gewend bent. Ben lid en wil je een gast uitnodigen die geen baan abonnement heeft.
Schrijf je in zoals je gewend bent  “GAST”
Je betaalt 15 euro voor je zelf en 45 euro (incl. Greenfee) voor je gast

Ben je lid en je nodigt een gast uit met een baan abonnement van RGC, schrijf je zelf in zoals je gewend bent en voor je gast  klik hier ga naar wedstrijden-augustus-kies de dag- RGC
Je betaald voor je gast 15 euro.
Vergeet niet bij opmerkingen te vermelden met wie je speelt

Heb je een baan abonnement van RGC schrijf je in vanaf 1 juli klik hier wedstrijden-augustus-kies de dag- RGC

Ben je geen lid van de club en geen baan abonnement van RGC maar vindt het leuk om mee te doe, Welkom zeggen wij dan, schrijf je hier in wedstrijden-augustus-kies de dag-GASTEN inschrijf geld + Greenfee 45 euro

Zondag is een ander tarief 7,50 per koppel greenfee 15 euro voor de par 3 Beverbaan pin betalen bij aanvang.

 

.

Voorwaarden

Inschrijfprocedure golfweek/golfvierdaagse 2022 golfclub Oude Maas

1. Voor de golfweek/golf-vierdaagse 2022 kunt u zich uitsluitend inschrijven via de website van golfclub Oude Maas.
2. Op zondag en maandag is er vanaf 15 juli een “open” inschrijving voor alle golfers met een NGF-pasje.
3. Op dinsdag en woensdag kunnen niet-leden deelnemen op uitnodiging van een lid van golfclub Oude Maas.
4. Het inschrijfgeld voor alle wedstrijden bedraagt € 15,-. Voor niet-leden komt daar nog het speciale tarief van € 30,- greenfee bij, dus in totaal €45,-
5. Het inschrijfgeld (en de eventuele greenfee) dient u bij inschrijving te betalen via I-Deal.
6. Na ontvangst van de inschrijving en de betaling ontvangt u een bevestigingsmail.
7. Indien u om wat voor reden dan ook uw inschrijving ongedaan wilt maken, gelden de volgende afspraken:
• Tot een week voor de betreffende wedstrijd krijgt u het inschrijfgeld terug minus € 7,50 administratiekosten.
• Tot drie dagen voor de betreffende wedstrijd krijgt u € 10,00 terug.
• Bij terugtrekking daarna krijgt u geen inschrijfgeld meer terug.
• De kosten van een eventuele greenfee krijgt u altijd terug.
8. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij leden van de golf-vierdaagse commissie terecht.

de commissie kan in verband met de coronamaatregelen het aantal mogelijke inschrijvingen beperken/uitbreiden

Juni 2022,
De golfweekcommissie

golfweekcie@golfcluboudemaas.nl

Prijswinnaars alle dagen kijk hier

Scroll to top