Golfweek

Logo golfweek

Golf 4-daagse van zondag 22-8-21 tot en met woensdag 25-8-21
Zondag Shotgun 10:00 uur Maandag-Dinsdag en Woensdag Shotgun 12:00 uur

De wedstrijden in onze golf 4-daagse bestaan hoofdzakelijk uit zogeheten ‘funwedstrijden’, waarvoor in teams (2- of 4-personen) kan worden ingeschreven. Bij het kiezen van de wedstrijdvormen zijn gezelligheid en ‘fun’ belangrijkere factoren dan prestatie en competitie. De wedstrijden worden zoveel mogelijk omlijst door gezelligheidsaspecten op en rond de baan en voor, gedurende en na de wedstrijden.

De Golf 4-daagse 2021 vindt plaats van zondag 22  t/m woensdag 25 augustus.

De inschrijving start 1 juli voor leden + gasten en 15 juli volgt een open inschrijving en is iedereen met een NGF-ledenpas van harte welkom.

Inschrijven en betalen

De inschrijving verloopt via de website van golfclub Oude Maas  en de betaling geschiedt via het iDeal systeem.

Dit geldt voor iedereen, leden van de golfclub, abonnementhouders van Rhoongolfcenter, gasten en niet leden van golfclub Oude Maas.

Kijk voor meer informatie op deze site onder INSCHRIJVEN:

Leden van Golfclub Oude Maas en door hen uitgenodigde gasten schrijven in zoals zij gewend zijn via  Proware- Intogolf “Leden Login”

Om ons te contacten Klik hier

Alle uitslagen zijn in te zien achter de leden login. LEDEN- LOGIN – FOTO’S  Klik en log in met je Proware account

Golf 4-daagse Golfclub Oude Maas 2021.

Beste deelnemers.

BEDANKT! Dat u er weer bij was. We kijken terug op een gezellige golf 4-daagse ondanks dat we de artiesten – livemuziek hebben moeten afzeggen. We waren snel over de teleurstelling heen toen we de KNMI-weervoorspellingen zagen en alle enthousiaste deelnemers. Dankzij de sponsors hebben we er weer een leuk feestje van kunnen maken

Tot volgend jaar!

Leden

Zondag, maandag, dinsdag en woensdag voor leden en gasten op uitnodiging van leden

Zondag en maandag, zijn open golfdagen.

Iedereen met een NGF registratienummer en WHS handicap (max 54) is van harte welkom

U schrijft in onderGOLF 4-daagse GASTEN.

U klikt op INSCHRIJVEN onder in de pagina en selecteert de maand augustus.

Kies de gewenste wedstrijd.

Vul uw gegevens in: NGF nummer (alleen de cijfers na de / streep), e-mailadres enz.

Plaats bij opmerkingen met wie u speelt.

Bevestig uw e-mail.

Betaal met iDeal en sluit af

U ontvangt een bevestiging.

U betaalt het inschrijfgeld van 25 euro + het gereduceerde greenfee tarief  van 25 euro, in totaal dus 50 euro.

Abonnementhouders van Rhoongolfcenter en RGC sponsor leden

U schrijft in onder Golf 4-daagse  RGC en u betaalt 25 euro.

Startlijst

U kunt als gast onder INSCHRIJVEN / DETAILS  de wedstrijd details, de startlijst en na de wedstrijden de uitslagen inzien. Start en uitslagen lijst

Mocht om wat voor reden dan ook de inschrijving en/of betaling niet lukken, neem dan met ons contact op via golfweekcie@golfcluboudemaas.nl

Heel veel plezier!

Leden

U weet hoe gezellig het is in deze week en natuurlijk mag u als lid uw flight aanvullen met gasten,

Inschrijven zoals u gewend bent met  Proware, voor uw gast(en) onder de button  GASTEN in het MMS Proware systeem. U betaalt dan voor uw gast

Als lid betaalt u 25 euro p.p. en voor uw gast (en) 50 euro per persoon. (incl. greenfee)

Let Op!

Digitaal inschrijven zoals u gewend bent, maar ook digitaal betalen. Uw gast(en) kunt u dus ook inschrijven in Proware, maximaal 3 per wedstrijd

• Abonnementhouders van Rhoongolfcenter ( zie inschrijven GASTEN )
  • Mocht om wat voor reden dan ook de inschrijving en/of betaling niet lukken, neem dan contact met ons op via webict@golfcluboudemaas.nl

In het kort:
Ben je lid van golfclub Oude Maas dan schrijf en betaal je zoals je gewend bent.Ben lid en wil je een gast uitnodigen die geen baanabbonement heeft.
Schrijf je in zoals je gewend bent  “GAST”
Je betaalt 25 euro voor je zelf en 50 euro (incl. Greenfee) voor je gast

Ben je lid en je nodigt een gast uit met een baanabbonement, schrijf je zelf in zoals je gewend bent en voor je gast na 14 juli via  klik hier ga naar wedstrijden-augustus-kies de dag- RGC
Je betaald voor je gast 25 euro

Heb je een baanabbonement van RGC schrijf je in vanaf 15 juli klik hier wedstrijden-augustus-kies de dag- RGC

Ben je geen lid van de club en geen baanabbonement maar vindt het leuk om mee te doe, Welkom zeggen wij dan, schrijf je hier in wedstrijden-augustus-kies de dag-GASTEN

Je kunt 1 keer maar ook meerdere keren inschrijven.

.

Inschrijfprocedure golfweek/golfvierdaagse 2021 golfclub Oude Maas

1. Voor de golfweek/golfvierdaagse 2021 kunt u zich uitsluitend inschrijven via de website van golfclub Oude Maas.
2. Op zondag en maandag is er vanaf 15 juli een “open” inschrijving voor alle golfers met een NGF-pasje.
3. Op dinsdag en woensdag kunnen niet-leden deelnemen op uitnodiging van een lid van golfclub Oude Maas.
4. Het inschrijfgeld voor alle wedstrijden bedraagt € 25,-. Voor niet-leden komt daar nog het speciale tarief van € 25,- greenfee bij, dus in totaal €50,-
5. Het inschrijfgeld (en de eventuele greenfee) dient u bij inschrijving te betalen via IDeal.
6. Na ontvangst van de inschrijving en de betaling ontvangt u een bevestigingsmail.
7. Indien u om wat voor reden dan ook uw inschrijving ongedaan wilt maken, gelden de volgende afspraken:
• Tot een week voor de betreffende wedstrijd krijgt u het inschrijfgeld terug minus € 7,50 administratiekosten.
• Tot drie dagen voor de betreffende wedstrijd krijgt u € 12,50 terug.
• Bij terugtrekking daarna krijgt u geen inschrijfgeld meer terug.
• De kosten van een eventuele greenfee krijgt u altijd terug.
8. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij leden van de golfweekcommisssie terecht.

de commissie kan in verband met de coronamaatregelen het aantal mogelijke inschrijvingen beperken/uitbreiden

Juni 2021,
De golfweekcommissie