Nieuws

Veel banen hebben materialen teruggeplaatst.

Materialen zoals vuilnisbakken, ballenwassers en harken kunnen in onze ogen (NGF) in de baan geplaatst worden en ons inziens kunnen clubs ook toestaan dat de vlaggenstokken aangeraakt mag worden.

Het is inmiddels mei 2021 en wij willen nogmaals aangeven dat na uitgebreid overleg met deskundigen, verantwoord en veilig is materialen terug te plaatsen in de baan – met de disclaimer dat er altijd een klein tot zeer klein besmettingsrisico is.
Clubs mogen ervoor kiezen om het aanraken van de vlaggenstok toe te staan, maar het verdient de aanbeveling spelers erop te wijzen dat er altijd een klein tot zeer klein besmettingsrisico is. Om dit risico te verkleinen verdient het de aanbeveling ontsmettingsmiddelen te gebruiken en na het gebruik je handen te desinfecteren.

Brasserie weer open

Vanaf 28 april mag de horeca weer open.
Al is het beperkt, Het terras is open van 06:00 uur tot 20:00 uur.
De foodtruck blijft staan.
Uiteraard houden we alle regels in acht die de overheid voorschrijft m.b.t COVID-19, dit houdt onder andere in dat u met maximaal 2 personen aan 1 tafel mag zitten, tenzij u alle woonachtig bent op hetzelfde adres.
Omdat wij maar beperkte plaatsen op ons terras hebben kunt u helaas niet reserveren.

Jeugd

Jeugd golflessen bij Golfclub Oude Maas

Met veel animo is de nieuwe serie golflessen eind vorig seizoen door de jeugdige deelnemers en hun ouders of begeleiders ontvangen. De leeftijden liepen uiteen van 7 tot 12 jaar. Wij mochten bij de eerste serie lessen meer dan 20 kinderen verwelkomen.

Onder leiding van Floris Kaal, de golfleraar van de jeugd, wordt in series van 10 lessen op zondag eind van de middag spelenderwijs de kunst van het golfspel bijgebracht. Na afloop nog wat drinken en snoepen en het uurtje is weer omgevlogen.

Omdat er in de volgende serie van 10 lessen een aantal kinderen vervolg les krijgen om hun golfpaspoort met diploma’s te gaan halen, is er weer een mogelijkheid voor ca. 10 kinderen om dit voorjaar met de de eerste serie lessen te beginnen.

De golfclub subsidieert de golflessen voor een deel, zodat de deelname niet te veel zal kosten.

Meedoen met de lessen kost slechts 5 euro per keer per kind. Hiervoor worden oefenballen beschikbaar gesteld en krijgt ieder kind tijdens de les ook een golfclub (golfstok) om eraan mee te doen.
De deelname is minimaal voor 5 lessen die in groepjes plaatsvinden.

Wil je meedoen? Geef je dan via e-mail op bij de jeugdcommissie van Golfclub Oude Maas: gpr@golfcluboudemaas.nl.

De Golfbaan is gelegen aan de Veerweg 2a in Rhoon.

Online Starttijden reserveren

Hoe en waar een starttijd reserveren

Voor leden via Dashboard in Proware of WebApp. 
Handleiding.
7 dagen van tevoren.

Voorbeeld: zondag voor zondag vanaf 9:00 uur.
Starttijd reserveren 2x per week mogelijk naast de clubwedstrijden.

Telefonisch starttijden reserveren blijft ook mogelijk vanaf 09.00 uur. 

Handleiding Proware Golf webApp 

Voor Greenfee spelers en niet leden van Golfclub Oude Maas :  IkGaGolfen.nl  /   Korte handleiding

Scroll to top