Nieuws

Open wedstrijd Stichting Handicart 2022

DONDERDAG 4 AUGUSTUS OPEN WEDSTRIJD

De eerste donderdag van augustus 4-8-2022 vindt de jaarlijkse Handicart wedstrijd plaats. De wedstrijd begint om 09:30 uur. SG Greensome. Leden, NGF registratie leden, leden van Rhoon golfcenter maar ook NIET leden zijn van harte welkom. Vereist is een WHS Baanhandicap van 54 of lager. Mooie gelegenheid om je broer, zus, neef, nicht, vriend of vriendin kennis te laten maken met onze golfbaan. De opbrengst van deze gezellige gesponsorde wedstrijd komt ten goede aan Stichting Handicart. Laat deze kans niet voorbij gaan en speel mee en steun St Handicart die het mogelijk maakt om ook te kunnen blijven golfen als het lopen wat minder gaat. Inschrijfgeld 20 euro per persoon. Geen Greenfee kosten. Maak gebruik van deze unieke uitnodiging. Vanaf 9:00 uur staat de koffie klaar met iets lekkers 09:30 uur start de SG. Consul Piet Alderliesten en zijn team gaan er een leuke dag van maken. De winnaars gaan naar de Regio finale St Handicart Trofee 12 september op golfbaan Delftland. Doe mee en schrijf je in voor deze gezellige wedstrijd. Inschrijven voor leden + gasten inschrijven via Proware golf. 

Onze Marshals

Sinds mei 2022 heeft Golfclub Oude Maas/Rhoon Golfcenter Marshal weer een marshalteam. 20 enthousiaste Oude Maas leden hebben zich gemeld en zijn begin mei gestart. De gastheren en -vrouwen zijn herkenbaar aan de door Rhoon Golfcenter/Bert de Bode ter beschikking gestelde polo’s en jasjes. Hieronder vindt u alle namen van het marshal team.

Nieuwe versie IKGAGOLFEN.NL

flyer-ikgagolfen

De nieuwe website van ikgagolfen.nl is online gegaan.
De website is nu te gebruiken op alle apparaten van PC en laptop tot tablet en mobiele telefoon.
Wanneer de QR code gescand wordt zal de gebruiker ook direct naar de instructiefilmpjes gestuurd worden

of klik hier om de YouTube instructie filmpjes te bekijken

LET OP !!! Het email adres van elke gebruiker moet uniek zijn, het kan dus zijn dat echtparen die gebruik maken van een gezamenlijk e mailadres niet kunnen inloggen. De oplossing is het toevoegen van een ander e-mailadres in één van beide accounts.

Leden maken gebruik van Intogolf/Prowaregolf om een starttijd te reserveren

 

Par 3

Qualifying spelen op par-3-banen
In Nederland kunnen golfers op de meeste par-3-banen een Qualifying ronde spelen en dus ook hun handicap halen en bijhouden. De banen zijn laagdrempelig en daarom voor beginners de ideale plek om met veel succesbeleving de golfsport onder de knie te krijgen.
Par-3-banen vergroten de toegankelijkheid van de golfsport, omdat ze in het algemeen laagdrempelig zijn en een ronde niet lang duurt. Om de banen nog aantrekkelijker te maken heeft de NGF ervoor gezorgd dat golfers er ook een handicap kunnen halen en bijhouden. Het is sinds 2016 mogelijk om op de meeste Nederlandse par-3-banen (en de par-3/-4-banen) Qualifying te spelen.

Er zijn een kleine honderd par-3-banen. Die liggen op een eigen terrein, ze liggen op een complex waar ook een grote baan ligt of het zijn par-3-parcoursen die zijn ingebed in een grote 9-holes- of 18-holesbaan. Daarnaast zijn er zo’n 35 korte banen met een combinatie van par-3- en par-4-holes. Maandag 25 april 2022:   NGF course rating in de ochtend zal de baan tijdelijk gesloten zijn   zie hier de scorekaart

Wij zoeken…

Wij zoeken enthousiaste 
gastvrouwen en -heren
Heb jij zin en tijd om onze baan gastvrijer te maken en een positievere uitstraling te geven?
Geef je dan op.
Functie:
Als gastvrouw/-heer op onze golfbaan ben je verantwoordelijk voor het starten en begeleiden van groepen en individuele golfspelers. Je ziet toe op de veiligheid, doorstroming en naleving van de regels in en om de baan.
Ook ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden. 

Lees meer….

Scroll to top