Nieuws

Wij zoeken…

Wij zoeken enthousiaste 
gastvrouwen en -heren
Heb jij zin en tijd om onze baan gastvrijer te maken en een positievere uitstraling te geven?
Geef je dan op.
Functie:
Als gastvrouw/-heer op onze golfbaan ben je verantwoordelijk voor het starten en begeleiden van groepen en individuele golfspelers. Je ziet toe op de veiligheid, doorstroming en naleving van de regels in en om de baan.
Ook ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden. 

Lees meer….

NGF update

Laatste update: 21 december 21.15 uur. 3 en 4 ballen mogelijk 

Op 18 december 2021 is bekendgemaakt dat er vanaf 19 december 05.00 uur in Nederland een lockdown geldt. Golf is na 18 december nog steeds toegestaan maar alleen in tweeballen (en alleen tussen 05.00 en 17.00 uur) maar er is meer mogelijk per 21 december 2021. Lees hier…
Dit geldt in elk geval tot en met vrijdag 14 januari 2022. Meer details zijn te vinden in de lijst met antwoorden op veel gestelde vragen onderaan deze pagina van de NGF.
Lees hier…

Jeugd-golf 12-12-21

Vandaag, 12 december, werd het slotevenement gehouden van een jaar jeugdgolf van Golfclub Oude Maas.
Het merendeel van de 24 kinderen was aanwezig, om een wedstrijd op de grote baan te spelen, vanaf 150 meter. Hierbij begeleidden een aantal ouders samen met leden van de jeugdgolf commissie de kinderen. Er werd ondanks de motregen vrij goed gespeeld, getuige een par op hole 9. Daarna was er in de brasserie lekker eten, patat en een kroket, met limonade. Tijdens het eten werd een fotopresentatie getoond over het het afgelopen seizoen, een regelkennis quiz, en de prijsuitreiking van de miniholes Matchplay- en Strokeplay kampioenschappen. Er waren ook veel ouders aanwezig, wat deze middag tot een uitermate gezellig en leuk en succesvol evenement maakte.

jeugd

Zondag  hebben 10 spelertjes meisjes/jongens het matchplay miniholes kampioenschap gespeeld.
Ondanks wat kou, gelukkig geen regen, een heel leuke middag.
De spelertjes deden mee op basis van uitnodiging.
De meesten maakten deel uit van het jeugdcompetitie team, dat 2e werd in de NGF jeugdcompetitie korte banen in oktober.
De andere12 of 13 jeugdspelertjes van de jeugdgroep volgden de jeugdlessen op en rond de driving range, onder leiding van beide pro’s.
Bijgaand de matchplay kampioen en de verliezende finalist. De broertjes Dani en Julian
Dani, de jongste, won met een par op de zesde hole.

Scroll to top