Voorwaarden Golfweek

Inschrijfprocedure golfweek/golfvierdaagse 2024 golfclub Oude Maas

1. Voor de golfweek/golf-vierdaagse 2024 kunt u zich uitsluitend inschrijven via de website van golfclub Oude Maas.
2. Op zondag en maandag is er vanaf 1 juli een “open” inschrijving voor alle golfers met een NGF-pasje.
3. Op dinsdag en woensdag kunnen niet-leden deelnemen op uitnodiging van een lid van golfclub Oude Maas.
4. Het inschrijfgeld voor zondag bedraagt €15,- per koppel. Zondag (groot) ouder kind, greenfee afrekenen bij de Caddiemaster.
Voor maandag, dinsdag € 15,-en woensdag  €25,- pp
Niet-leden betalen een greenfeetarief van €35,- voor volwassenen, €12,50 voor jeugd tot en met 16 jaar en €17,50 voor jeugd van 17 tot en met 21 jaar.

5. Het inschrijfgeld (en de eventuele greenfee) dient u bij inschrijving te betalen via I-Deal voor leden en hun gasten.
Voor leden van RGC, bedrijfsleden en gasten van buiten ontvangen een betaalverzoek.

6. Na ontvangst van de inschrijving en de betaling ontvangt u een bevestigingsmail.
7. Indien u om wat voor reden dan ook uw inschrijving ongedaan wilt maken, gelden de volgende afspraken:
• Tot een week voor de betreffende wedstrijd krijgt u het inschrijfgeld terug minus € 5,00 administratiekosten.
• Tot drie dagen voor de betreffende wedstrijd krijgt u het inschrijfgeld terug minus € 7,50 administratiekosten.
• Bij terugtrekking daarna krijgt u geen inschrijfgeld meer terug.
• De kosten van een eventuele greenfee krijgt u altijd terug.
8. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij leden van de golf-vierdaagse commissie terecht.
9.Wij plaatsen foto’s van de Golf-4 daagse, waarop u herkenbaar kunt zijn, op onze website. Ook delen wij wedstrijdindelingen, speelschema’s en uitslagen van wedstrijden op onze website.
Wij verzoeken u de commissie (webict@golfcluboudemaas.nl) ervan op de hoogte te brengen als u hiermee niet akkoord gaat.

Voor 4 drukbezochte dagen is onze voorraad handdoeken niet toereikend. Wij verzoeken u vriendelijk uw eigen handdoek mee te nemen

Juli 2024,
De golfweek 4 -daagse