Stichting Handicart

Handicart toernooi op Rhoon Golfcenter samen met GC Oude Maas; vrijdag 9 augustus  2024

Stop, verlaat nu niet ineens dit onderwerp want het is de moeite waard dit artikel te lezen

Toen ik in mijn beginnende golfjaren las over een handicart wedstrijd dacht ik nl. ook….je ik zit toch niet in een handicart, mag dus niet meespelen en klikte ik dit weg. Gelukkig kan ik zelf nog de 6-8 km.op de baan op mijn eigen benen afleggen.

Maar het verhaal ligt ietsje anders.

Het is een super, leuk toernooi met diverse extra kansen onderweg om met een pracht score de finish te halen en iedereen mag meedoen want de opbrengst is voor Stichting Handicart die het mogelijk maakt om iedereen, die niet meer zo goed door de baan kan lopen, met behulp van een handicart een heerlijke dag golfen te bieden.

De kosten worden zeer laag gehouden, de green fee wordt niet doorberekent en praktisch de hele opbrengst gaat naar de St. Handicart.

Mocht u meer over deze organisatie weten dan even naar www.handicart.nl

Op vrijdag 9 augustus organiseren wij in Rhoon weer het jaarlijks terugkerend evenement.

De bijdrage voor u is maar € 20,- en iedereen (uiteraard met baanpermissie) mag meedoen. We gaan er een super leuke dag van maken waarbij u voor een kleine extra eurootjes ook nog wat afslagen kunt afkopen. Verder zullen we een loterij houden met, uiteraard weer leuke prijsjes. Ook dit komt ten goede van St.Handicart. Heeft u overigens nog leuke prijsjes liggen dan zijn deze uiteraard altijd van harte welkom maar ook onze zakenvrienden kunnen een extra bijdrage leveren door een gift of een leuke prijs ter beschikking te stellen.

Laten we er, als Golfclub Oude Maas en Rhoon Golfcenter, een schitterende  dag van maken met een super bijdrage voor Stichting Handicart.

U kunt zich vanaf 1 juni inschrijven via onze site. Zegt het voort.

Ellen van der Schalie

Clubconsul HC Oude Maas

Scroll to top