RHOON OPEN

Op 14, 15 en 16 juni is het zo ver. Terug van weggeweest: hét Rhoon Open.

Het belooft voor zowel de ervaren golfer als de beginner een fantastisch toernooi te worden.

De organisatie van het Rhoon Open 2024 is al hard aan de slag gegaan om er voor alle deelnemers zowel op als rondom de baan er een feest van te maken.

Deelnemers kunnen in de volgende 2 categorieën strijden om mooie prijzen:

0 t/m 17.9 individueel strokeplay (netto/met handicap verrekening) Ook prijs voor de beste bruto!
18 t/m 54 individueel stableford

Voorrondes worden gespeeld op vrijdagmiddag vanaf 17.00 of zaterdagmiddag vanaf 12:00 uur en zondagmiddag is de finale met aansluitend een BBQ.

Het inschrijfgeld bedraagt €35,- voor leden en €55,- voor niet-leden. BBQ op de finale zondag € 25,-

Wij nodigen je dan ook van harte uit om je in te schrijven voor dit toernooi op Rhoon Golfcenter, dit kan eenvoudig via: link toevoegen

Hopelijk tot in juni!

Hartelijke groet,