NGF Competitie

Bekijk alle holes

Plaatselijke Regels

NGF competitie standen , nog niet bekend voor 2020

Caddiemaster Rhoon Golfcenter voor reserveren starttijden:
Telefoon 010 – 50 18 058 vanaf 9:00 uur

Ronald van Veen, competitiecoördinator
06-53 40 34 75
ronald.vanveen1957@gmail.com

Najaarscompetitie 2020 gaat door, met nu ook een competitie op woensdag!

In navolging van het succes van voorgaande jaren en het niet doorgaan van de Voorjaarscompetitie, heeft de NGF besloten nu ook een Najaarscompetitie op de woensdag te organiseren

De opzet

Er zitten 4 spelers in een team en in principe 4 teams in een poule, waarbij je ook op je eigen baan speelt. Die 4 teams spelen op 4 zondagen tegen elkaar.
De teams komen uit voor een golfvereniging en de deelnemers moeten dan ook lid zijn.
De spelers (en reserves) moeten handicap 36,0 of lager hebben maar verder zijn er geen eisen: iedereen van elke leeftijd mag meedoen en elke combinatie van spelers is mogelijk; man, vrouw, golfprofessional of beginner.
De spelvorm is 18 holes individueel Stableford met handicapverrekening.
Elk jaar strijden de beste teams om de landstitel.

2020

De Najaarscompetitie van de NGF is een laagdrempelige competitie waaraan clubleden in teams kunnen meedoen.
En met ingang van 2020 wordt naast de zondag ook op de woensdag een Najaarscompetitie georganiseerd.
De inschrijving sluit op woensdag 16 september en de indeling wordt gepubliceerd op woensdag 23 september.
Op de woensdag is de spelvorm negen holes individueel stableford en negen holes greensome stableford, beide met handicapverrekening.
Op de zondag is de spelvorm achttien holes individueel stableford met handicapverrekening.
* De vier speeldagen voor de Najaarscompetitie op woensdag zijn: 7, 14, 21 en 28 oktober.
* De vier speeldagen voor de Najaarscompetitie op zondag zijn: 11, 18 en 25 oktober en zondag 1 november.
Voor de tien beste poulewinnaars van de woensdag en zondag wordt op 8 november op Golfclub Anderstein een finale georganiseerd met als inzet het Landskampioenschap.

Inschrijven via “Proware” KLIK HIER  om in te loggen
kalender datum  zondag 6 september

Reglement NGF najaarscompetitie 2020 kijk HIER

LET OP! Vanaf 5 juli inschrijven voorjaarscompetitie 2021

Inschrijven “Proware” kalender datum 13 september 2020 klik HIER om in te loggen

Rhoon maart 2020
De NGF heeft vanwege de uitbraak van het coronavirus besloten om de voorjaarscompetitie voor 2020 af te gelasten.
Door de nieuwe maatregelen is het niet meer haalbaar om de competitie in 2020 te laten plaatsvinden.

Rhoon, januari 2020.
Beste coördinator, captain,
U ontvangt van ons algemene informatie, starttijden van de bij ons te spelen competitiewedstrijden en de handicaptabel.
Voor het spelen van een oefenronde kunt u contact opnemen met onze caddiemaster, tel  010 – 501 80 58.
U kunt spelen tegen ’t gereduceerde tarief van  €  35,–  (indien wederzijds).
Ongeveer 10 dagen van tevoren kunt u een starttijd boeken.
Als u gebruik wilt maken van een handicart, dan moet u deze tijdig reserveren.
Voor wensen wat betreft lunch, borrel en/of diner kunt u contact opnemen met het restaurant, tel. 010 – 501 79 28  of de desbetreffende
captain.
Wij wensen uw teams een plezierige competitie.
Golfclub Oude Maas
Ronald van Veen, competitiecoördinator