Golfweek 2019-2020

Bekijk de foto’s van de golfweek 2019
LEDEN LOGIN – FOTO’S  Klik en log in

Welkom op de webpagina van de Golfweek 2019Logo golfweek

De wedstrijden in onze golfweek bestaan hoofdzakelijk uit zogeheten ‘funwedstrijden’, waarvoor in teams (2- of 4-personen) kan worden ingeschreven. Bij het kiezen van de wedstrijdvormen zijn gezelligheid en ‘fun’ belangrijkere factoren dan prestatie en competitie. De wedstrijden worden zoveel mogelijk omlijst door gezelligheidsaspecten op en rond de baan en voor, gedurende en na de wedstrijden.

Inschrijven en betalen

De inschrijving verloopt via de website van golfclub Oude Maas  en de betaling geschiedt via het iDeal systeem. Dit geldt voor iedereen, leden van de golfclub, abonnementhouders van Rhoongolfcenter, gasten en niet-leden van golfclub Oude Maas.

Kijk voor meer informatie op deze site onder INSCHRIJVEN:

Leden van Golfclub Oude Maas en door hen uitgenodigde gasten schrijven in zoals zij gewend zijn via MMS Proware “Leden Login”

Om ons te contacten Klik

Gasten

Maandag, donderdag en vrijdag zijn open golfdagen.
Iedereen met een NGF registratienummer en EGA handicap (max 54) is van harte welkom.

U bent gast, niet-lid van Golfclub Oude Maas en u vindt het leuk om bij onze golfclub mee te spelen in de golfweek. Welkom zeggen wij dan.

U schrijft in onder GOLFWEEK GASTEN.

U klikt op INSCHRIJVEN onder in de pagina en selecteert de maand augustus.

Kies de gewenste wedstrijd.

Vul uw gegevens in: NGF nummer (alleen de cijfers na de / streep), e-mailadres enz.

Plaats bij opmerkingen met wie u speelt.

Bevestig uw e-mail.

Betaal met iDeal en sluit af

U betaalt het inschrijfgeld van 25 euro + het gereduceerde green fee tarief  van 35 euro, in totaal dus 60 euro.

Abonnementhouders van Rhoongolfcenter en sponsor leden

U schrijft in onder GOLFWEEK  RGC en u betaalt 25 euro.

Startlijst

U kunt als gast onder INSCHRIJVEN / DETAILS  de wedstrijd details, de startlijst en na de wedstrijden de uitslagen inzien. Start en uitslagen lijst

Mocht om wat voor reden dan ook de inschrijving en/of betaling niet lukken, neem dan met ons contact op via golfweekcie@golfcluboudemaas.nl

Heel veel plezier!

Leden

U weet hoe gezellig het is in deze week en natuurlijk mag u als lid uw flight aanvullen met gasten,

m.u.v zaterdag /zondag, dan zijn de clubkampioenschappen Chapman Greensome.

Inschrijven zoals u gewend bent met MMS Proware, voor uw gast(en) onder de button  GASTEN in het MMS Proware systeem. U betaalt dan voor uw gast

Als lid betaalt u 25 euro en voor uw gast (en) 60 euro per persoon.

Let Op!

Digitaal inschrijven zoals u gewend bent, maar ook digitaal betalen. Uw gast(en) kunt u dus ook inschrijven in MMS Proware, maximaal 3 per wedstrijd

Abonnementhouders van Rhoongolfcenter ( zie GASTEN )

Mocht om wat voor reden dan ook de inschrijving en/of betaling niet lukken, neem dan contact met ons op via golfweekcie@golfcluboudemaas.nl

.

Inschrijfprocedure golfweek 2019 golfclub Oude Maas

1. Voor de golfweek 2019 kunt u zich uitsluitend inschrijven via de website van golfclub Oude Maas.
  2. Op maandag, donderdag en vrijdag is er een “open” inschrijving voor alle golfers met een NGF-pasje.
  3. Op dinsdag en woensdag kunnen niet-leden deelnemen op uitnodiging van een lid van golfclub Oude Maas.
  4. Het inschrijfgeld voor alle wedstrijden bedraagt € 25,-. Voor niet-leden komt daar nog € 35,- greenfee bij, dus in totaal 60,-
  5. Het inschrijfgeld (en de eventuele greenfee) dient u bij inschrijving te betalen via IDeal.
  6. Na ontvangst van de inschrijving en de betaling ontvangt u een bevestigingsmail.
  7. Indien u om wat voor reden dan ook uw inschrijving ongedaan wilt maken, gelden de volgende afspraken:
  • Tot een week voor de betreffende wedstrijd krijgt u het inschrijfgeld terug minus
    € 7,50 administratiekosten.
  • Tot drie dagen voor de betreffende wedstrijd krijgt u € 12,50 terug.
  • Bij terugtrekking daarna krijgt u geen inschrijfgeld meer terug.
  • De kosten van een eventuele greenfee krijgt u altijd terug.
  1. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij leden van de golfweekcommisssie terecht.

Juni 2019,

De golfweekcommissie

Nieuws / Contact

_MG_5155

Ook dit jaar koppelt de Golfweek een goed doel aan het toernooi.

Dit jaar is het de Robert Kalkman Foundation

Als PGA-Golfprofessional wil ik de kinderen en jongeren die, net zoals ik, getroffen zijn door kanker en/of een beperking, helpen met mijn passie en inzet voor de golfsport.

Ik wil de kwaliteit van hun leven verbeteren door meer plezier, ontspanning en afleiding aan te bieden in voor hen moeilijke tijden. De Robert Kalkman Foundation laat kinderen met kanker en/of een lichamelijke beperking kennis maken met de mooie wereld van golf. Door de frisse lucht en het competitie element, leven de kinderen helemaal op en ontstaan er nieuwe vriendschappen. Daarnaast wil ik ook de kinderen die getroffen zijn door kanker en/of een lichamelijke beperking hebben, laten zien dat je via golf opnieuw een sportuitdaging kunt aangaan!

Download hier de RKF Brochure (PDF formaat).

Klik hier om het artikel over The President’s Award for Golf Development te lezen

Vragen over de golfweek? mail naar golfweekcie@golfcluboudemaas.nl